Športno-zabavna preizkušnja HORJULSKI KROG

Na FB profilu Simona Rožnika “zagrizenega” športnika HORJULSKE doline smo zasledili zelo zanimivo idejo oz. pobudo za čase med “KORONA POČITNICAMI”. 

Ideja je zelo zanimiva in več kot dobrodošla poživitev tega “zaprtega” stanja. Glede na to, da vse poteka v mejah občine je vse skladno z predpisi, seveda pod pogojem, da se držite ostalih ključnih preventivnih ukrepov za zajezitev širjenja koronavirusa.

 

Simon Rožnik:

Horjulci (tukaj mislim na vse občane Horjula), tako kot vsi, smo tudi v ŠD Extremu že siti trenutne situacije. Zato smo pripravili idejo za ponovno druženje po koncu tega sranja.
Prišli smo do ideje, da organiziramo HORJULSKI KROG! To bo športno-zabavna preizkušnja, ki bo potekala po mejah občine (če nas dlje ne pustijo). Na sliki vidite okvirno traso, ki je dolga 35km. Horjulski krog boste lahko prekolesarili ali prehodili. Podrobnejše informacije o dogodku in datumu izvedbe objavimo takoj, ko bo znanega kaj več o gibanju na prostem.
Vaša trenutna naloga je, da pridno trenirate in spoznate začrtano traso ter našo prelepo občino.

Vsem, ki se boste že v naslednjih dneh odpravili raziskati traso in začeli pridno trenirati za dogodek po karanteni, želimo veliko zdravja in veliko prevoženih/prehojenih kilometrov. Obenem pa vas še enkrat pozivamo, da se po svojih najboljših močeh trudite upoštevati vse nasvete, da skupaj zajezimo okužbe in se mogoče že pred poletjem udeležimo napovedanega dogodka.

HORJULC.si 

Close Menu